FAQ

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via yamiyuminl@outlook.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met yamiyuminl@outlook.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je  te wijzigen.

Ja, wij versturen ook binnen Europa. Hiervoor worden de tarieven gehanteerd die op het moment van bestellen accuraat zijn.

Ja dat kan. Geef dan het verzendadres op van diegene waar je voor besteld.

Yami Yumi is een webshop, er is geen fysieke winkel dus alle aankopen gebeuren online.

Yami Yumi heeft geen betekenis. Het is meer een uitdrukking wanneer je iets lekker vindt. Zoals Jammie of Jummie.

Yami Yumi is voor iedereen die houdt van Aziatische lekkernijen en/of geinteresseerd is in Kawaii spulletjes. Maar iedereen is welkom om een kijkje te nemen of om een bestelling te plaatsen.